Au Passage du Gois


Au Passage du Gois
Vakantie op 800m van zee aan de atlantische kust. Er is veel te zien en te doen in een straal van 30km. Strand, havens, fiets- en wandelpaden langs de kust. Gratis wifi, table d'hote. B&B en gites.

Hemko en Martine Bruinsel
Le Menitres
85230 Beauvoir-sur-Mer

Tel: 00 33 2 51 49 02 17
Tel: 00 33 6 66 17 67 36
Email: info@aupassagedugois.fr

Klik voor meer informatie en of boeken
Chambres d'hôtes Cursus Culinair koken Golf arrangement Cursus Natuur Paardrijden mogelijk Cursus Roeien
Cursus Ornithologie Fietsroutes aanwezig Geschikt voor kinderen Ontbijt Table d'hôtes Gîte
Vegetarisch mogelijk Vissen Vlak / Heuvelachtig Wandelroute Zonneweide Zwembad aanwezig
WiFi

Tijd voor vakantie, tijd om te genieten

Welkom bij Au Passage du Gois in Beauvoir-sur-Mer op 800 meter van zee, gelegen aan de prachtige Vendéekust, een vakantieregio bij uitstek in de Atlantische-Loire streek. Veel zon, zee en strand op nog geen 900km van Nederland en ca. 200 km ten noorden van Bordeaux.  Er zijn zowel aan de kust als in het glooiende binnenland heel veel leuke bezienswaardigheden en activiteiten. U kunt er uitgebreid over nalezen op onze website evenals onze beschikbaarheid.

Onze omgeving
Ons huis, een voormalige oester- en koeienboerderij, ligt in een gehucht, op 800 meter van de Atlantische oceaan, bij de Passage du Gois en een baai die je kunt vergelijken met de waddenzee. De Passage du Gois is een 4 km lange weg naar het eiland Noirmoutier, die alleen begaanbaar is bij eb. Franse gourmands zoeken in de baai het hele jaar door met eb naar eetbare schelpen. We hebben een zwembad en een tuin om heerlijk in te zonnen. We hebben een eigen parkeerplaats en gratis WIFI binnen en buiten bij alle locaties. Bekijk eens de foto's in ons fotoalbum op onze website. Er zijn vanuit ons huis, maar ook in onze omgeving, diverse zeer gevarieerde wandel- en fietstochten mogelijk. Opvallend voor Frankrijk zijn er in onze omgeving veel verharde fietspaden.

Vakantiewoningen - Gites & Studio
We verhuren een ruime vakantiewoning (4 personen), met 2 slaapkamers, die gebouwd is in de oude stal. Wij verhuren tevens het woonhuis uit 1810 (4-6 personen) met 4 slaapkamers. Verder is er ook een studio (2 personen) van ca. 42m2 met een zit en slaapgedeelte en met een eigen keuken en eethoek en een terras buiten. Vanaf 325 euro per week.

Chambres d'hôtes - Bed & Breakfast
Verder hebben wij onze Chambres d'hôtes met 3 kamers, allemaal met eigen ingang, een terras, gratis wifi en de mogelijkheid tot het zetten van thee en koffie op de kamer. Twee kamers hebben ook een eigen keuken. We serveren, als het even kan buiten, een uitgebreid frans ontbijt. vanaf 59 euro per nacht voor 2 personesn inclusief ontbijt.

Op loopstand, bij de Passage du Gois, zijn 3 restaurants evenals in ons dorp op 4 km, maar u bent ook van harte welkom aan onze Table d’hôte. We vinden zelf de avonden (2x per week) met een Table d'hôte de leukste avonden van de week.

Kijk voor beschikbaarheid en meer foto's op onze website. Mochten er vragen zijn, aarzel dan niet om deze te stellen.

Tijd voor vakantie, tijd om te genieten. Tot gauw! 


Hemko en Martine


Contactgegevens


Jeannette en Jan Nicolai
Esschenbruggerdijk 57
7742 PC Coevorden
E-mail: info@petite-france.com
Telefoon: 0031-643588570