Camping Goudal


Camping Goudal
Camping Goudal is van oorsprong een uit 1839 stammende boerderij. En is een rustieke, kindvriendelijke en sfeervolle familiecamping met ruime plaatsen, zwembad en zwemmeer.

Michiel en Femke
Route de Lacaune
34330 La Salvetat sur Agout

Tel: 0033467976044
Email: info@goudal.com

Klik voor meer informatie en of boeken
Bergachtige omgeving Camping Fietsroutes aanwezig Geschikt voor kinderen Huisdier toegestaan Huurcaravan en tent
Gîte Vlak / Heuvelachtig Wandelroute Zonneweide Zwembad aanwezig WiFi

Le Goudal is van oorsprong een uit 1839 stammende boerderij. De camping is heerlijk rustig gelegen in het 'Parc Naturel du Haut-Languedoc' en is omgeven door bergen, bossen en meren. Onze rustieke en sfeervolle gezinscamping biedt een veilige haven voor kinderen. De kampeerplaatsen van ruim van opzet, vlak en hebben een gevarieerde ligging met prachtige uitzichten.

Er is een bistro met terras waar wat gedronken kan worden en waar pizza, friet en snacks gegeten en afgehaald kunnen worden. Elke ochtend kan er brood worden afgehaald.

Op de camping garanderen het zwemmeer, zwembad, speeltuin, trampolines en pingpong tafels urenlangs speelplezier voor de kinderen. In het hoogseizoen worden er voor kinderen activiteiten georganiseerd zoals: hutten bouwen, knutselen, spelletjes spelen en de wekelijkse kampvuuravond.

Tot slot is er op de camping de mogelijkheid tot het huren van compleet ingerichte De Waard tenten, Karsten tenten en Chalets. Onze verhuuraccommodaties beschikken allemaal over bedden met matrassen, een complete keukeninventaris, een houten tuinset en gasbarbecue, de chalets beschikken tevens over een badkamer.

In de omgeving zijn vele wandelpaden en mountainbikeroutes te vinden, ook direct vanaf de camping. Voor een dagje uit zijn vele uitstapjes mogelijk, denk hierbij aan de Sidobre, Gorge d'Heric, het wijngebied Minerve, de middelandse zee, of een bezoekje aan het middeleeuwse kasteel Carcassonne. Voor een sportief dagje behoren kanoën, canyoning, paardrijden of een touwenparcours tot de mogelijkheden.

 


Contactgegevens


Jeannette en Jan Nicolai
Esschenbruggerdijk 57
7742 PC Coevorden
E-mail: info@petite-france.com
Telefoon: 0031-643588570