Vorige pagina

Domaine des hirondelles

Golf arrangement Paardrijden mogelijk Fietsroutes aanwezig Geschikt voor kinderen Huisdier toegestaan Huurcaravan en tent
Gîte vissen vlak_heuvelachtig wandelroute zonneweide Zwembad aanwezig
quad Rolstoel geschikt WiFi


Domaine des hirondelles
Gelegen in een prachtige vallei nabij het middeleeuwse stadje Sarlat en Beynac bevinden zich op het Domaine 3 gîtes, studio en een 3-tal luxe safaritenten met privé sanitair.

Ruud en Connie Verschoor
1, Lieu dit le Coustaty / La Gare
24220 Saint Vincent de Cosse

Tel: 0033(0)553296615
Tel: 0033(0)687180820
Email: info@domaine-des-hirondelles.com

Website: www.domaine-des-hirondelles.com

Domaine des Hirondelles is gelegen in de "Perigord Noir", het bekendste deel van het departement de Dordogne, in het zuid-westen van Frankrijk.

De Périgord-Noir is een prachtige streek waar men kan genieten van kunst en cultuur en de echte bourgondier kan genieten van de vele regionale specialiteiten en een goed glas wijn.
De sportieve vakantieganger kan zijn hart ophalen op een van de vele golfbanen in de direkte omgeving. We hebben de beschikking over 2 tennisbanen op nog geen 3 km afstand, de kano-afvaart is op 800 m afstand, vissen of paardrijden op 2 km afstand, daarnaast is het heerlijk een wandeling te maken of te gaan mountainbiken in de ongerepte natuur.

Op ons Domaine bevinden zich 3 gîtes voor 4,7 of 8 personen, een studio voor 2 personen en een 3-tal luxe safaritenten  voor 5 personen met privé sanitair. Alle gîtes en de studio ziijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Ze beschikken ieder over een eigen terras met tuinmubilair en bbq. De luxe safaritenten bevinden zich in de fruitboomgaard met eigen sanitair.

Voor kinderen zijn er allerlei spannende attractie-parken en niet te vergeten de talloze kastelen en grotten.
Ons kindvriendelijke Domaine met o.a. de parkachtige speeltuin en het heerlijke zwembad, is de ideale uitvalsbasis om uw ontdekkingstocht door deze prachtige streek te beginnen.

Vorige pagina