Vorige pagina

Hotel Camping sur Yonne**

Chambres d'hôtes Camping Cursus Fotografie Cursus Koken Motorrijden Cursus Natuur
Cursus Tekenen en Schilderen Fietsroutes aanwezig Geschikt voor kinderen Huisdier toegestaan Huurcaravan en tent Ontbijt
Table d'hôtes Sauna Gîte Vegetarisch mogelijk vissen vlak_heuvelachtig
wandelroute Hotel WiFi


Hotel Camping sur Yonne**
met restaurant heeft de knusse uitstraling van een Chambres d’Hotes. De camping heeft 7 plekken en 3 verhuurtenten. Maison du Bois Tordu ligt naast Sur Yonne, wordt omringd door een grote tuin.

Peter & Annemieke Kromhout
4, Bellevault
58800 Epiry

Tel: 00 33 3 86 22 46 67
Email: info@sur-yonne.com

Website: www.sur-yonne.com

Sur Yonne biedt u een unieke vakantie met veel mogelijkheden! Het is een kleinschalig bedrijf dat bestaat uit twee authentiek Franse gebouwen, waar Peter en Annemieke  u met Bourgondische gastvrijheid ontvangen. Ons terrein is 2,5 ha groot  en ligt aan de rivier de Yonne. Het is het ideale vertrekpunt voor prachtige wandel- en fietstochten en biedt u een unieke vakantie waar ruimte en rust nog heel gewoon is.

Een klein hotel met 5 standaardkamers, 1 luxe kamer en 4 chaletjes met een eigen terras met veel privacy
In het ‘oude woonhuis’ en in de chaletjes op het terrein bevinden zich de hotelkamers. Wij hebben 8 tweepersoons kamers, 1 eenpersoonskamer en 1 ruime luxe twee persoonskamer. Zij beschikken alle over een badkamer met douche en toilet.

De camping
Ligt gescheiden van het hotel op een natuurlijk, iets glooiend gedeelte van ons terrein, omgeven door houtsingels en een paar prachtige grote oude eiken. De camping heeft 7 ruime plekken en 3 ingerichte tenten voor de verhuur waaronder 2 kampeerbungalows en 1 Vrijbuitertent.

Vakantiehuis ‘Maison du Bois Tordu’
Het gezellige Maison du Bois Tordu is een vrijstaand vakantiehuis met een terras en een grote tuin van 1 hectare omgeven door een haagrand en bomen. Als u bij du Bois Tordu aankomt zult u getroffen worden door het prachtige panoramische uitzicht.  Het is geschikt voor 4 à 6 personen. Als u ’s morgens op de veranda zit is de kans groot dat u getrakteerd wordt op reeën, vossen en vogels. De tuin heeft een groot terras met tuinmeubelen, een stenen BBQ, een schommel voor de kinderen en een ingebouwd ligbad dat dient als zwembadje voor de kleintjes. In de tuin is een schuur voor de fietsen en een parkeerplaats voor de auto.

Restaurant
Wij hebben een restaurant waar wij dagelijks een Bourgondisch 3-gangenmenu serveren. Koken is onze passie en dat vindt u terug in ons Menu du Terroir. We stellen het menu samen uit de klassiekers van de Franse keuken en gebruiken het liefst verse streekproducten en producten uit eigen tuin. In overleg houden wij rekening met vegetarische wensen. U kunt eten aan de gezamenlijke grote eettafel of met zijn tweeën of het eigen gezin aan een tafeltje. Naast het Menu du Terroir schenken wij een goed glas wijn uit onze wijnkelder. Wij willen u graag adviseren over de te kiezen wijn die wij betrekken bij kleine wijnboeren uit de streek van de Bourgogne of Loire. Verblijft u in Maison du Bois Tordu dan bent u, gedurende het seizoen van Sur Yonne, van harte welkom om deel te nemen aan het Menu du Terroir’. Buiten het seizoen kunt u gebruik maken van ons welkomstmenu.

Bijzonderheden

  • 4 of 7 daags arrangement met HP zowel voor het hotel als de ingerichte tenten op de camping
  • 4, 7 of 10 daags wandel- en fietsarrangement
  • 10 % korting op de ingerichte tenten en het vakantiehuis bij de 2e week aaneengesloten huren
  • Kijk voor meer informatie en prijzen op onze website!

Denkt u bij Frankrijk net als wij aan rust, ruimte, lekker eten en (actief) genieten van de natuur dan zult u het bij Sur Yonne prima naar uw zin hebben!
Graag tot ziens in Epiry, Peter & Annemieke Kromhout


Vorige pagina