Vorige pagina

Gouts de Provence

Chambres d'hôtes Bergachtige omgeving Golf arrangement Fietsroutes aanwezig Sauna wandelroute
Zwembad aanwezig WiFi


Gouts de Provence
Rust en charme in Goûts de Provence. 3 gîtes ,allen met eigen ingang en privé terras. Gelegen in een rustige landelijke omgeving in een schitterend gebied. Groot zoutwaterzwembad.

Streng- de Reus
216, Chemin des Combes
84600 Grillon

Tel: 0490651780
Email: gouts.de.provence@gmail.nl

Luxe vakantiewoningen in de Provence met zwembad, rust en charme. Domaine Goûts de Provence ligt in het hart van de Provence, ca. 2 km buiten het kleine dorp Grillon. Vlakbij bekende plaatsen zoals Nyons, Grignan, Orange, Vaison la  Romaine, Avignon en de Mont Ventoux. Domaine Goûts de Provence heeft een heerlijk klimaat: veel zon en aangename temperaturen. 

In deze prachtige omgeving tussen de heuvels met lavendelvelden en wijngaarden,vind je de drie luxe vakantiewoningen met een groot zwembad. De woningen zijn goed ingericht en van alle gemakken voorzien. Dit alles in een schitterende natuur om te wandelen, fietsen, met name mountainbiken en golfen. Uiteraard kun je in dit gebied ook uitstekend terecht voor cultuur, marktjes, wijn proeven en echt heerlijk eten.

Extra faciliteiten op Goûts de Provence: Een sauna en een jacuzzi. (Zeker in het voor- en naseizoen is het heerlijk om gebruik te maken van deze ontspanningsruimte.) Er is een jeu de boules baan. In het speelbos is een tafeltennistafel, badmintonveld, trapveldje, dartbord en een schommel voor de allerkleinsten.

In het hoogseizoen loopt de reservering van zaterdag tot zaterdag.


Vorige pagina