Vorige pagina

AlavalA chambres et table d'hôtes - gîte

Chambres d'hôtes Motorrijden Fietsroutes aanwezig Table d'hôtes Gîte Vegetarisch mogelijk
vissen vlak_heuvelachtig wandelroute WiFi


AlavalA chambres et table d'hôtes - gîte
“Bijzonder gastvrij genieten”. Wij ontvangen u graag in onze sfeervolle chambres d’hôtes en gîte, in de rustige, landelijk en groene omgeving van de Combrailles, gelegen in het departement Puy de Dôme

Adri Leeuwis
Laval
63640 Saint Priest des Champs

Tel: 0033 4 73 52 54 90
Email: info@AlavalA.eu

Website: www.AlavalA.eu

“Bijzonder gastvrij genieten”. Wij ontvangen u graag in onze sfeervolle chambres d’hôtes en gîte, in de rustige, landelijk en groene omgeving van de Combrailles, gelegen in het departement Puy de Dôme.
Voor een rustige of sportieve vakantie of als tussenstop naar het zuiden bent u bij AlavalA aan het juiste adres. Bij AlavalA kunt u van een heerlijke rustige en/of sportieve vakantie genieten.

De kamers (chambres d ’hôtes) zijn per nacht, weekend of per week te huur. Voor de gasten verzorgen wij graag een 4-gangen diner (table d’hôtes).
AlavalA is ook zeer geschikt als tussenstop / overnachtingsmogelijkheid onderweg naar uw vakantieverblijf in Zuid-Frankrijk of Spanje via de autoroute A71/A75 (Orleans – Clermont-Ferrand – Montpellier).

De vakantiewoning / gîte, door ons “Lavalette” gedoopt, is een oude boerenwoning die geheel gerestaureerd is met behoud van de oude sfeer en originele details. Op de zuidgevel na is het huis geïsoleerd en van alle hedendaagse gemakken voorzien. De verwarming geschiedt door middel van 2 houtkachels en elektrische verwarming in alle vertrekken.
Het huis leent zich in combinatie met onze chambre d’hôtes ook uitstekend voor een grotere groep (max 14 pers.) voor groepsactiviteiten, familiebijeenkomsten (kerst?) e.d. Wij kunnen indien gewenst ook alle maaltijden verzorgen. Vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden.

In het dorp, op loopafstand, is een depot de pain, kleine kruidenier, slager, bar-tabac en postkantoor te vinden.
Op 9 km afstand in Saint Gervais d’Auvergne zijn een supermarkt, diverse winkels en restaurants te vinden.

Op onze website vindt u uitgebreidere informatie, foto’s, prijzen en de beschikbaarheid van zowel de chambres d’hôtes als het vakantiehuis.


Vorige pagina