Vorige pagina

Schildervakantie

Chambres d'hôtes Bergachtige omgeving Camping Motorrijden Paardrijden mogelijk Cursus Tekenen en Schilderen
Fietsroutes aanwezig Ontbijt Table d'hôtes Gîte Vegetarisch mogelijk vissen
wandelroute zonneweide


Schildervakantie
Midden in de natuur van de franse Jura, kleinschalig pension met 5 gastenkamers en heerlijke maaltijden, Bovendien de hele zomer schildercursussen. En de mogelijkheid om zeer kleinschalig te kamperen

Kees en Ria de Voogd
10, rue de la Tuffière, Marangea
39270 Sarrogna

Tel: 00-33384355370
Email: niocraux@yahoo.fr

Website: schildervakantie.com

Le Niocraux bevindt zich in een klein gehucht midden in de schitterende natuur van de Franse Jura. Het huis is voorzien van 4 gastenkamers met eigen sanitair en 2 gastenkamers met gedeeld sanitair. Er is een grote eetzaal met open haard en een zithoek. Bovendien hebben wij een grote tuin met terras, waar we in de zomer ’s avonds meestal eten.

Op kleine afstand, 5 minuten lopen, van ons huis verhuren wij nog een geheel vrij gelegen  6-persoons vakantiehuis, met eigen toegangsweggetje, op 5000 m eigen terrein.   Dit vakantiehuis is uitermate geschikt voor mensen die van rust en natuur houden en voor gezinnen met kleine kinderen. Dit vakantiehuis is te huur los van de cursussen, maar er is ook de mogelijkheid om bij ons, op reservering, met de andere gasten te komen eten.

Voor wandelaars een waar wandelparadijs. Nog veel ongerepte natuur, met een rijke flora en fauna. Direct vanuit ons pension, zijn er al prachtige wandelingen te maken. Kees maakt samen met u wandelingen op "maat", kort lang moeilijk makkelijk, wat u maar wilt. Bovendien zijn er de nodige aangegeven wandelroutes. wandelinfo aanwezig.

Voor "sport" fietsers is hier ook volop te genieten. Van makkelijk naar moeilijk, van hoog naar laag, voor elk wat wils.

Ook motor rijden is hier een feest, weinig verkeer en talloze kleine weggetjes.

En dan na een welbesteedde dag aanschuiven om te genieten van een door Ria overheerlijke, gevariëerde maaltijd en onder het genot van een glaasje wijn onderlinge ervaringen uit te wisselen.

Van eind april tot eind september organiseren wij teken en schildercursussen, zie voor data en prijzen onze website: http://schildervakantie.com


Vorige pagina