Vorige pagina

Art en Route

Chambres d'hôtes Bergachtige omgeving Cursus Tekenen en Schilderen Fietsroutes aanwezig Ontbijt Table d'hôtes
Gîte Vegetarisch mogelijk wandelroute zonneweide Zwembad aanwezig WiFi
Massages/ontstressen


Art en Route
Onze B&B / Gites: Art en Route is gelegen in de Ardèche, in een prachtig natuurgebied nabij Largentiere.
Art en Route is slechts een uur rijden vanaf de Route Soleil, ter hoogte van Montelimar.

Marie Louise Oudkerk & H. Bik

07110 La Davalade, Chassiers

Tel: 0654943431
Tel: 0033(0)475367928
Email: mloudkerk@planet.nl

Website: www.artenroute.nl

ART EN ROUTE

De Ardeche is bekend om haar bijzonder mooie vergezichten en natuur. De vele fiets-  en wandel  routes door het prachtige landelijke gebied zijn zeer aan te raden.  De Ardeche wordt  gekenmerkt door de vele oude historische dorpen en karakteristieke gebouwen.  De typische "maisons en pierre" ; de huizen van grote gestapelde stenen zijn karakteristiek voor de Ardeche.

In vier jaar tijd hebben Marie-Louise Oudkerk ( kunstenaar) en Hans Bik ( architect) de oude vervallen zijderupsboerderij ( 1765) na een zeer ingrijpende verbouwing omgetoverd tot een prachtige woonboerderij. Het resultaat mag er zijn: 4 prachtige B&B kamers en twee nieuwe Gites (appartement)  Alles voorzien van alle moderne gemakken. Alle kamers hebben een eigen badkamer. De mogelijkheid bestaat om bij ons te dineren met producten uit de eigen moestuin. Diverse terrassen en het nieuwe zwembad staan geheel tot uw beschikking.

Art en Route is een paradijs voor kunstenaars, kunstminnaars, liefhebbers van de biologische keuken, wandelaars, fietsers, rustzoekers en passanten op weg naar bestemmingen in het noorden of het zuiden. Slechts een uur rijden van de autoroute A7 ( Route Soleil). Er is veel  te doen, te zien en te genieten van de biologische keuken, de plaatselijke wijnen, diverse markten en pittoreske dorpen in de buurt.

Privacy, rust, gastvrijheid en een prachtig uitzicht is wat wij u bieden voor een aangenaam verblijf.

De gastenverblijven zijn alleen geschikt voor volwassenen en niet toegerust om baby’s en kleine kinderen ( tot 14 jaar) te ontvangen.

 

Kortom, genieten en tot rust komen, geheel naar eigen wens en voorkeur.


Vorige pagina