Vorige pagina

La Chaume

Golf arrangement Motorrijden Cursus Natuur Cursus Roeien Fietsroutes aanwezig Huisdier toegestaan
Gîte vlak_heuvelachtig wandelroute Zwembad aanwezig WiFi


La Chaume
puur genieten van rust en ruimte in de comfortabele, goed ingerichte gites Hirondelle en Papillon, elk v 2 pers., tuin 2 ha, prachtig uitzicht, zwembad; 12 min. afstand v. golfbaan, huisdieren welkom

Marly van der Sluis
3852, route de saint Laurent
71160 Perrigny-sur-Loire

Tel: 0033 670145000
Email: marly.chaume@wanadoo.fr

Website: www.gite-silence.fr

De mooie 2 persoons gites Hirondelle en  Papillon( gelegen op de eerste etage met een eigen opgang) bieden u rust , privacy en ruimte. 

 

Hirondelle is een Charmant huis in de grote tuin, zeer compleet ingericht, een gezellige woon- eetkamer met een hoog balken plafond, slaapkamer met een groot bed, complete keuken met o.a. een afwas machine en een moderne badkamer. Op het besloten terras staat een tuintafel met stoelen,  2 luie ligstoelen en een tuinhaard ( hout aanwezig). De gite heeft ook een open haard en centrale verwarming voor evt. overwinteraars. 

Gite Papillon,heeft een knusse zit- , eetkamer, kleine maar goed ingerichte keuken en een slaapkamer met een groot bed, kleine badkamer met toilet, bidet, een douche en een heel klein balkon met prachtig uitzicht. De foto’s spreken voor zich. 

Voor de auto’s is een royaal  parkeerterrein. 

 

In de grote tuin staan overal ligbedden er zijn wandelpaden en er staan diverse banken waarop u kan genieten van de stilte en het prachtige uitzicht.  

Het zwembad ligt in een grote serre en is verwarmd en open van 15 mei tot en met 15 oktober. Als gast kunt u hiervan altijd gebruik maken.

 

Op. 10 minuten afstand is een 9 holes golfbaan . Huisdieren zijn in overleg welkom.

 

Op de dag dat u aankomt is het mogelijk om voor u een welkom diner te verzorgen, bestaande uit een voor- en een hoofdgerecht, vis of vlees naar keuze, dessert zoet of een kaas plankje, 22,50. pp. Ook is het mogelijk een boodschappen lijstje door te geven. 

Al uw boodschappen bevinden zich dan in uw gite als u aankomt. 

 

In de omgeving zijn tal van mooie en leuke plaatsen, Digoin met het aquaduct, waar u langs het kanaal over de  rivier kan lopen en het kleine museum wat hierbij staat waar  oa een prachtige film over de Loire is te zien ( de langste rivier van frankrijk)   de kleine haven waar u een bootje kan huren of bij de rivier een kano kan huren. Paray le monial met oa zijn prachtige Kathedraal  en mozaïek tentoonstellingen , Charolles, een mooie oude stad met een oa. een * restaurant . Moulins met het beroemde Grand café (spiegel café ) waar vroeger Coco Chanel heeft gedanst en waar u nu, genietend van die bijzondere ambiance,  gezellig  iets kunt eten of drinken of  een wandeling kunt maken door deze mooie  stad, dit alles op een ruim half  uur afstand, iets verder weg zijn de steden Vichy, Beaune, Lyon etc. 

 

Er zijn diverse kastelen- kerken- en wijn routes en  natuurlijk de dagelijkse markten en de vele brocantes die overal in de omgeving worden georganiseerd, in het romantische plaatsje Bourbon Lancy ( 15 min.) is een Wellness center, het is een kuuroord al van ouds her, er is ieder jaar een mooie foto tentoonstelling die door de hele stad is geplaatst te bewonderen.

 

In de vele kleine eenvoudige restaurants kunt u voor 13,50 tot 14,50 een 4 gangen lunch gebruiken, vaak incl.  wijn en koffie. Dit komt omdat de werk lui van hun bedrijf dit bedrag krijgen om tussen de middag te kunnen eten. Is de wijn niet inclusief, vraag dan naar een pichet wijn, ( karafje) u krijgt dan een goede huiswijn.

 

Voor de sportieve mensen zijn er fiets en wandel routes, u vindt in de gites alle informatie hierover.

In de gite staat koffie,thee, melk suiker, olie, azijn, peper, zout, bloem ed voor de eerste dagen, een fles wijn als welkom en een koekje en een zoutje voor een goed  begin van de vakantie!
--------------------------------------------------------------------------------

 

 • Tarief du gite Hirondelle
 • Minimale huurperiode 5 dagen
 • prijzen zonder verrassingen, all in
  prijs 2019 per dag bij minimum van 5 dagen : 69 €
  price 2019 per week : 483 €

 • -------------------------------------------------------------
 • Tarif du gite Papillon
 • Minimale huurperiode 5 dagen
 • prijzen zonder verrassingen, all in
  prijs 2019 per dag bij minimum van 5 dagen : 53 €
  price 2019 per week : 371 €

 


Vorige pagina