Vorige pagina

La Roseraie-Drôme - gîtes & chambres d'hôtes

Chambres d'hôtes Bergachtige omgeving Golf arrangement Motorrijden Paardrijden mogelijk Cursus Taal
Cursus Tekenen en Schilderen Fietsroutes aanwezig Ontbijt Table d'hôtes Gîte Vegetarisch mogelijk
vissen vlak_heuvelachtig wandelroute zonneweide Zwembad aanwezig WiFi


La Roseraie-Drôme - gîtes & chambres d'hôtes
3 chambres d'hôtes & 7 gîtes
(ingericht voor max. 2 personen per accommodatie)
De gîtes zijn allen vrijgelegen, met unieke uitzichten.
Voel u op uw gemak in een comfortabele omgeving!

Christon TAP Nannette BROUWER
2345, Route du Maquis (St. Pons)
26110 Condorcet

Tel: 00 33 4 75 27 68 85
Email: contact@roseraie-drome.com

Website: www.roseraie-drome.com

De mas van La Roseraie-Drôme, in de Drôme Provençale, is gelegen op ons domein van 2,5 hectare. De met zorg en aandacht aangelegde rozentuin, La Roseraie, met een grote varieteit aan verschillende soorten rozen, is de verwezenlijking van al het prachtige dat deze omgeving biedt: rust, natuurgeluiden, afwisselend landschap, ontspanning en genot.

U wordt omringd met bos, weiland, bergen, olijf- en wijngaarden als u naar La Roseraie-Drôme rijdt. Bij het inrijden van de oprijlaan van ons domein geven de lindebomen een natuurlijke beschutting.

Midden op ons domein is het karakteristieke zuid-franse pand gelegen. Van daaruit zijn de rozentuin, de beek en de fruitbomen (appel, kersen, abrikozen) eenvoudig te bereiken. Het terrein is op een zuidhelling gelegen, dat een uitzicht geeft over een prachtig dal. Op het domein staan naast de lindebomen, een walnotenboom evenals olijfbomen en een vijgenboom. Het is een landschappelijke locatie, rijk aan natuur en atmosfeer.
La Roseraie beschikt tevens over een heerlijk zwembad en meerdere plekjes om lekker een boek te lezen of gewoon heerlijk te ontspannen.

La Roseraie-Drôme biedt u een omgeving om veel van te genieten, zoals:

  • Fietsroutes evt. inclusief fietsen, kaarten en proviand
  • Wandelroutes direct vanaf la Roseraie en verder in de regio
  • Mineralen en kruiden in de natuur zoeken, samen met een regionale gids
  • Suggesties voor wijnproeven bij locale wijnproducenten of -coöperaties
  • Diverse themaweken als schilderen, meditatie, franse taal of alles in het teken van lavendel.

U kunt zich helemaal laten omringen door wat de natuur u laat zien, horen, proeven en ruiken. Laat u verrassen door de prachtige lichtval van de Drôme, de pure smaak van de regionale producten en de typerende geuren van olijven en lavendel.

La Roseraie-Drôme is gelegen tussen de heuvels in de Drôme Provençale, op ongeveer 5 minuten met de auto of een 15 minuten wandelen langs een rustige landweg naar het dorp Condorcet en 15 minuten met de auto naar het middeleeuwse stadje Nyons. Condorcet is klein, maar beroemt zich op een ambachtelijke boulangerie in het gebied (deze wordt aanbevolen in enkele brochures). Er is ook een postkantoor en een kleine supermarkt. Er zijn vele restaurants binnen een korte afstand van La Roseraie-Drôme, o.a. “La Charrette Bleue” gesitueerd op 10 minuten rijden vlak voor Les Pilles.

De kamers en gîtes
De 3 kamers, 2 studios en 5 gîtes zijn allen voor 2 personen, beschikken over een eigen badkamer en wc. De kamers zijn in het hoofdgebouw gelegen. De accommodaties zijn over het terrein heen verspreid en weerspiegelen de rust en ontspanning uit de omgeving door het vrije uitzicht de natuur in. Een aantal van de onderkomens zijn ecologisch gebouwd of verbouwd. Dat wil zeggen dat er gebruik gemaakt is van bijv. lavendeltakjes als isolatiemateriaal, een sedumdak om zoveel mogelijk in de natuur op te gaan en douglashout voor de spanten dat uit de regio komt.
Ieder onderkomen is uniek qua ligging, vormgeving, indeling sfeer en kleuren.

Graag bieden wij u de mogelijkheid om 1 à 2 keer per week met ons mee te eten tijdens onze tables d'hôtes en te ervaren wat uit de regio komt en door ons verwerkt is in onze eigen keuken. Tijdens de maaltijd kunt u een keuze maken uit onze biologische wijnen. Op zaterdag is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de welkomstmaaltijd en vrijdag's is het pizza-avond.

Profitez la vie!

Christon & Nannette


Vorige pagina