Domaine de Beauvoir Chambres d'hotes.


Domaine de Beauvoir Chambres d'hotes.
Domaine de Beauvoir Chambres d'hotes en mini camping, gelegen in de Bourgogne France Comté, en dat op maar op een kleine 650 km. van Utrecht en 20 km. ten westen van Auxerre aan de A6.

Stan en Ria Vaal
1, Route des Hurlots
89240 Beauvoir

Tel: +33 386 41 00 48
Email: info@domainedebeauvoir.eu

Klik voor meer informatie en of boeken
Chambres d'hôtes Camping Golf arrangement Fietsroutes aanwezig Wandelroute Zonneweide
Zwembad aanwezig WiFi

Op ons Domaine de Beauvoir komt u helemaal tot rust.
In het noordwesten van de Bourgogne, zo'n 650 km van Utrecht, ligt 15 km ten westen van Auxerre het dorpje Beauvoir in het glooiende landschap van de streek de l'Yonne. Een schitterend, bijna per maand wisselend decor voor een heerlijke vakantie in een 250 jaar oude, geheel gerenoveerde herenboerderij op meer dan een hectare grond.

Ons huis is sfeervol en huiselijk ingericht. Al onze kamers zijn allemaal verschillend ingericht. U slalaapt op heerlijke boxspringbedden. En U heeft allemaal privé sanitair op de kamer welke zijn voorzien van douche, toilet en wastafel. Bad- en beddengoed zijn uiteraard aanwezig.

Bij huis kunt u genieten van onze mooie tuin en vijver met stenen boogbrug, een stukje bos en een weiland waar onze mini-camping is. In de tuin zijn vele leuke zitjes en rustpunten aanwezig die u een schitterend uitzicht bieden op het hoofdgebouw, het bos, de vijver en op de omgeving met akkers tegen de hellingen van omringende heuvels.

Soms hoort u een tractor, soms een hinnikend paard, soms een auto, twee keer per dag de toeter van de bakker, maar meestal hoort u alleen maar de vogels en het zachte gekletter van de fontein in de vijver. Dankzij de heldere lucht in deze streek en het ontbreken van omgevingslicht voltrekt zich op vele avonden een prachtig schouwspel aan de hemel. Naarmate het donkerder wordt, laten steeds meer sterren zich zien. Vanaf ons terras zijn al veel gissingen gedaan naar de namen ervan en zijn al vele satellieten geteld. Maar wat voor vogel laat zich iedere avond met een schel geluid horen? En luister: is dat niet een specht? En zie ik daar eekhoorns? En wat is dat? Een das?

Allemaal mogelijk op Domaine de Beauvoir.

Wij heten U van harte welkom.


Contactgegevens


Jeannette en Jan Nicolai
Esschenbruggerdijk 57
7742 PC Coevorden
E-mail: info@petite-france.com
Telefoon: 0031-643588570