Domaine Le Fraysse


Domaine Le Fraysse
* In het kleine dorpje Valgorge aan de voet van het Massif du Tanarque in het departement Ardèche, ligt het eeuwenoude landgoed "Domaine Le Fraysse” van Marjolein Marée en Rik Toonen.

Rik ToonenTel: 0031 0650241048
Email: toonen.rik@gmail.com

Klik voor meer informatie en of boeken
Fietsroutes aanwezig Geschikt voor kinderen Huisdier toegestaan Gîte Wandelroute Zonneweide
Zwembad aanwezig WiFi

In hun zeer karakteristieke boerenhoeve zijn een viertal comfortabele appartementen/gîtes gecreëerd.

Valgorge is gelegen in het hart van de Cevennes Ardechoise in de vallei van het riviertje la Baume. Het dorp ligt in het beschermd natuurgebied 'Parc naturel régional des Monts d’Ardèche' dat zich kenmerkt door oude kastanjebossen, snelstromende riviertjes, woeste bergen, lieflijke weiden, rustige dorpjes en stadjes, schitterende wandelroutes, en vooral veel rust.
De omgeving leent zich uitstekend voor talloze outdoor-activiteiten, zoals zwemmen in de rivieren, wandelen, fietsen, mountainbiken, kajakken, vissen, paardrijden, parasailen, bergbeklimmen, raften en grotten bezoeken. In de winter kan worden geskied op de vlakbij gelegen Croix de Bauzon (1308 m).
Domaine Le Fraysse is ook een mooie uitvalsbasis voor het bezoeken van diverse gezellige middeleeuwse stadjes als Joyeuse en Largentière of interessante steden als Aubenas, Le Puy, Montélimar of Avignon. Op ongeveer 30 autominuten ligt de drukke toeristenplaats Vallon Pont d’Arc, bekend om zijn natuurlijke boogbrug over de Ardèche en om de bijzondere Grotte Chavet.

In de 17e eeuwse boerenhoeve bevinden zich vier comfortabele gîtes, elk met een eigen toegang en een prachtig weids uitzicht op het eigen terrein, de twee zwembaden, het lager gelegen dorp en de vallei.
De gîtes verschillen in grootte, maar hebben allen een woonkamer, een compleet ingerichte keuken, aparte slaapkamers en een badkamer. Voor foto’s en gedetailleerde informatie van de gîtes wordt kortheidshalve verwezen naar de website.
WIFI aanwezig.

Domaine Le Fraysse is ook zeer geschikt voor groeps- of vriendenvakanties en zakelijke activiteiten, zoals trainingen en workshops.


Contactgegevens


Jeannette en Jan Nicolai
Esschenbruggerdijk 57
7742 PC Coevorden
E-mail: info@petite-france.com
Telefoon: 0031-643588570