Le Domaine Vert


Le Domaine Vert
Voor de (volwassen) RUSTZOEKER : verblijven op een plek waar de tijd heeft stilgestaan.

Wij bieden u Rust, Ruimte en Gastronomie, c'est tout !

Anne en Gérard
3972, Route des Templiers,Les Magnes
19230 Troche

Tel: 0033(0)5 55 73 59 89
Email: ledomainevert@orange.fr

Klik voor meer informatie en of boeken
Chambres d'hôtes Camping Motorrijden Paardrijden mogelijk Fietsroutes aanwezig Huisdier toegestaan
Ontbijt Table d'hôtes Gîte Vegetarisch mogelijk Vissen Vlak / Heuvelachtig
Wandelroute WiFi

Kies uw plekje maar uit op ons domein van 7 hectare:

Een kampeerplek midden in de natuur, een plaats voor uw caravan met een immens uitzicht, of wordt het de blokhut dan wel het vakantiehuis (voor 1-8 personen) voor dat "alleen op de wereld gevoel",....of wellicht de bedstee of boerenpanoramasuite om even uw reis te onderbreken ?

Maak vervolgens eens een wandeling over onze zelfvoorzienende boerderij en val van de ene in de andere verbazing: het uitzicht over de glooiende heuvels, de natuurtuin met knusse zitgelegenheden, gemaakt om te GENIETEN, de dierenmaniertjes van al onze twee- en viervoeters, de rijpende vruchten en al die groenten waarvan we de naam al bijna kwijt zijn, maar die o zo mmmmm zijn.

Natuurlijk willen wij u graag tijdens onze Table d'hôtes laten meegenieten van al deze heerlijkheden van eigen stal en tuin; op het terras onder een pracht sterrenhemel of in onze sfeervolle Bodega, gelegen in een van onze authentieke natuurstenen schuren. En als u vervolgens door de zuivere lucht loopt en uw bed opzoekt, luister dan nog even naar de stilte van de nacht.....

Meer Frankrijk vindt u nergens !

In de omgeving van ons domein kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken die u de veelzijdigheid van de Corrèze laten zien: een authentieke natuurlijke wereld vol onvervalste franse cultuur.
Toer ook eens met de auto rond door dit groene onontdekte gebied en bekijk de talloze vergeten boerderijtjes, rustieke dorpjes, ontmoet de alleraardigste bevolking en bezoek een of meer van de talrijke idyllische markten in de omgeving. Vergeet dan vooral de zaterdagochtend markt in Brive niet, verdere interessante steden zijn Limoges, Tulle en Périgueux.

In de warme maanden is het heerlijk om eens een kano te huren, een duik te nemen in een meer of zwembad of te picknicken aan een van de vele riviertjes. Of maak een mooie buitenrit te paard door bos en langs weilanden. Er is een manege op loopafstand !
Bent u een hengelaar, dan kunt u 3.5 km verderop in St Pardoux Corbier heerlijk vissen aan een groot vismeer.

Als u tussen het lezen, mijmeren, luisteren naar de stilte, door een balletje wilt gooien, dan kan dat op onze petanquebaan, of u kunt gebruik maken van een tennisbaan in de buurt. Natuurlijk is het ook mogelijk leuke rondwandelingen vanaf het domein te maken langs weiland, bos en beek.

U bent van harte welkom : in het vakantiehuis (het gehele jaar), de blokhut,bedstee en boerenpanoramasuite (van 1 april tot 1 november) en op de boerencamping met 9 plaatsen (van 1 april tot 15 oktober). Reserveert u even ?


Contactgegevens


Jeannette en Jan Nicolai
Esschenbruggerdijk 57
7742 PC Coevorden
E-mail: info@petite-france.com
Telefoon: 0031-643588570