le Matou Roux


le Matou Roux
Deze accomodatie heeft 2 gastenkamers en een vakantiehuisje. De kamers hebben een eigen entree. De gasten van het vakantehuisje hebben de tuin tot hun beschikking aan de zijkant van het huisje. Het co

Nicole en Rob
-, l'huilerie
03360 Isle et Bardais

Tel: 0033603684690
Email: ngoor.fr@gmail.com

Klik voor meer informatie en of boeken
Chambres d'hôtes Paardrijden mogelijk Fietsroutes aanwezig Geschikt voor kinderen Vissen Naturist
WiFi

Dit complex bestaat uit een grote oude boerderij die volledig gerenoveerd is en een vakantiehuisje. In de boederij zitten twee gastenkamers die elk voor twee personen zijn ingericht. In de grootste van de twee kan een bed worden bijgezet om er zo een familiekamer van te maken. De gastenkamers liggen op de eerste etage. Op de begane grond wordt het ontbijt geserveerd en kunnen de gasten vrij koffie en thee nemen. 

Het vakantiehuisje is volledig gerenoveerd met aandacht voor de authentieke details. Zo kan je nog delen van de oude balken zien. In dit huisje is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van hout met een voorkeur voor het hout uit het eikenbos dat vlakbij ligt. Boven twee slaapkamers en beneden de zit/eetkamer en open keuken en de badkamer. Het geheel is kleinschalig en in een rustige omgeving. Het toerisme is beginnend en voornamelijk op eco gericht. De eigenaren van dit geheel zijn dat ook en maken zoveel als mogelijk gebruik van biologische produkten en duurzame afwatering en energie. 


Contactgegevens


Jeannette en Jan Nicolai
Esschenbruggerdijk 57
7742 PC Coevorden
E-mail: info@petite-france.com
Telefoon: 0031-643588570