Morvan Rustique


Morvan Rustique
Comfortabele sfeervolle vakantiehuizen en luxe lodgetenten met keuken midden in "Parc Naturel Regional du Morvan", het groene hart van de Bourgogne.

Arjen en Nancy Blok
La Boulas
71990 Saint Prix en Morvan

Tel: 00 33 3 85 82 96 18
Email: info@morvanrustique.com

Klik voor meer informatie en of boeken

Laat u verrassen door ons unieke plekje en gastvrijheid in het groene hart van de Bourgogne !

Morvan Rustique is op enkele weken na het hele jaar geopend.

Morvan Rustique bestaat uit 3 boerenwoningen en een natuurstenen schuur midden op een terrein van 5 hectaren. De gebouwen zijn volledig gerestaureerd en omgetoverd tot 6 sfeervolle gîtes, deels voorzien van centrale verwarming. U heeft kostenloos toegang tot Wireless Internet.

Morvan Rustique is kleinschalig en kindvriendelijk
Morvan Rustique is een kleinschalig vakantieverblijf met 7 mooie vakantiehuizen op een overzichtelijk en veilig terrein. Vanaf week 22 tot en met week 37 verhuren wij daarnaast 4 luxe lodgetenten met keukenblok en verwarming. Voor gasten met een eigen tent hebben we één mooie beschutte plaats met elektra en picknicktafel.


Idere verblijf beschikt over een ruime tuin en daarnaast hebben we een gezamenlijke speelweide met speeltoestellen, een centrale BBQ-plaats, kruidentuin en er staat een groot opzetzwembad tijdens de maanden juli en augustus.


Naast onze paarden van het ras Irish Cob hebben wij ook een lieve pony, ezels en kleinvee zoals kippen, konijnen,  eenden, geitjes en minivarkens in de kinderboerderij. Op dinsdsagavond kunt u onze vermaarde lasagneschotel bestellen en op donderdagavond een lekkere huisgemaakte quiche met salade, daarbij bezorgen we maandag t/m vrijdag broodjes van de warme bakker.

Voor ervaren ruiters is er de mogelijkheid om met Nancy een buitenrit te maken op onze paarden.

Morvan Rustique ligt in het "Parc Naturel Regional du Morvan" in hartje Bourgogne
De Morvan is een groot natuurpark dat zich kenmerkt door een heuvelachtig landschap, bronnen en beekjes, eiken-, beuken- en douglasbossen, heggetjes en weides met charolaiskoeien en fantastische vergezichten. De ongerepte natuur is overweldigend met talrijke wandel-, ruiterpaden en mountainbikeroutes. Ook voor vogelspotters en rustzoekers is de Morvan een waar paradijs.

De top van de 'Haut Folin', met 900 meter de hoogste berg van de Bourgogne, bereikt u binnen 8 km van Morvan Rustique en hier kunt u eindeloos wandelen of onderweg de 'Gorge de la Ganche' doorkruisen.
Binnen 5 km van Morvan Rustique bevindt zich Bibracte op de Mont Beuvray (800 m.), Frankrijkst grootste archeologisch centrum, waar u getuige kunt zijn van de opgravingen van de keltische stad 'Bibracte'.

Om gezellig te winkelen kunt u terecht in mooie steden als Autun (20 km), Chalon sur Saône, Beaune of Dijon.

https://www.morvanrustique.com en http://paardrijdenfrankrijk.nl

 


Contactgegevens


Jeannette en Jan Nicolai
Esschenbruggerdijk 57
7742 PC Coevorden
E-mail: info@petite-france.com
Telefoon: 0031-643588570