Sans Parure; chambre & table d'hôte, gîtes, camping vert


Sans Parure; chambre & table d'hôte, gîtes, camping vert
Sans Parure, een oude boerderij, is een plek om weer op adem te komen. Twee leuke gastenkamers, twee gezellige vakantiehuisjes met magnifique uitzicht en een mini-camping. Welkom bij Sans Parure!

Daan & Jacqueline van Loveren
0000, Les Beauffes
63700 Buxieres sous Montaigut

Tel: 0033473520902
Email: sansparure@gmail.com

Klik voor meer informatie en of boeken
Chambres d'hôtes Camping Motorrijden Fietsroutes aanwezig Geschikt voor kinderen Ontbijt
Table d'hôtes Gîte Vegetarisch mogelijk Vissen Vlak / Heuvelachtig Wandelroute
Zonneweide Zwembad aanwezig WiFi

Sans Parure ligt in het noordelijke deel van de Puy de Dôme, het departement van de uitgedoofde vulkanen (de Puys). Het is een agrarische, weinig toeristische streek met een heuvelachtig landschap. Het is zeer geschikt om te wandelen en te fietsen. Op ons terrein staan twee gezellige gîtes; gîte ‘Rose’ en  gîte ‘A la campagne’. Oorspronkelijk waren het stallen voor het vee, maar na de verbouwing zijn het gezellige vakantiehuisjes geworden. De gîtes zijn vrijstaand en hebben een eigen terras met een prachtig uitzicht over het heuvelachtige landschap van de Combrailles. Op het terrein van 1 ha (!) kunnen kinderen naar hartelust rennen en spelen. Ze kunnen de konijnen aaien en knuffelen, en we gaan samen de kippen en schapen (met hun lammetjes) eten geven. Er staat een groot opzetzwembad, en een paar leuke kindvriendelijke meertjes zijn te vinden in Lapeyrouse en St. Eloy (beiden op 5 minuten rijden). Op onze groentetuin verbouwen we groenten, sla, tomaten, sperciboontjes, paprika's etc. Dit, alsook fruit van het seizoen (zoals aardbeien, frambozen), kruiden en verse eitjes van onze kippen zijn bij ons te krijgen. Er is een broodservice. Elke ochtend brengt onze bakker vers stokbrood en heerlijke croissantjes. Sans Parure is ook uitstekend geschikt als tussenstop van of naar Spanje of Zuid-Frankrijk, op slechts 20 autominuten van de A71! Voor onze doorreizigers zijn er 2 gastenkamers met elk een privé douche en toilet. Voor slechts 49,95 per nacht voor 2 personen. 's Ochtends geniet u van een heerlijk, uitgebreid ontbijt met lokale producten, waarna u de reis uitgerust kunt voortzetten.

Sans Parure biedt de mogelijkheid om tot rust te komen. Om gewoon in de zon een boekje lezen, een wandeling maken of alleen maar te zitten en te genieten van het uitzicht. Zonder stress, zonder iets te moeten. Sans Parure is een plaats waar heel veel kan maar vooral niets hoeft, en waar ontspannen genieten voorop staat. Het is een plek om weer op adem te komen.

Geen zin om te koken? Schuif aan bij de gastheer en gastvrouw en laat u verrassen door het buiten geserveerde streekmenu. Luister naar de krekels wanneer het gaat schemeren, klets nog wat na en neem een laatste glaasje wijn…. Welkom bij Sans Parure!


Contactgegevens


Jeannette en Jan Nicolai
Esschenbruggerdijk 57
7742 PC Coevorden
E-mail: info@petite-france.com
Telefoon: 0031-643588570